به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه، روزنامه صهیونیستی بدیعوت احارانوت پیش بینی کرد: کسانی که در دور اول انتخابات به ابوالفتوح رای داده اند با وجود اینکه به اخوان المسلمین اعتماد ندارند در دور دوم از مرسی حمایت خواهند کرد اما لیبرال ها و چپ ها و لائیک ها که به صباحی رای داده اند سرگردان شده و هنوز اعلام موضع نکرده اند.
این روزنامه نوشت: جوانان انقلابی که نظام مبارک را سرنگون کرده و خواستار ایجاد اصلاحات در کشور هستند نمیخواهند دوباره بقایای نظام سابق بر سر کار بیایند و البته با روی کار آمدن محمد مرسی عضو جریان اسلام سیاسی نیز موافق نیستند. آنها بر این باورند که بالا آمدن هر کدام از مرسی و احمد شفیق به سود آنها نیست.
این انقلابیون که بزرگترین طاغوت عرب را پس از 30 سال سرنگون کردند خواهان این نتیجه نیستند و انتخاب هرکدام از مرسی و شفیق به معنای از دست رفتن تمام دستاوردهای انقلاب است.
رقابت میان مرسی اسلامی و شفیق نظامی، به معنای عقب رفت به نظام سابق است زیرا رقابت میان دو نفر است که یکی قوی و دارای سابقه نظامی است و برای ضمانت استقرار و ثبات نظام تهدید به زور میکند و طرف دیگر اسلامگراها هستند که قول داده اند دین اسلام را اجرا کنند.
درگیری میان مرسی و شفیق بسیار داغ و حماسی خواهد بود زیرا هرکدام از آنها طرفداران و دشمنانی دارند. کار اخوان المسلمین بسیار سخت خواهد بود زیرا در شش ماه گذشته مردم را سرخورده کرده اند و برای حرکت استکباری و متکبرانه خود کسب شهرت نموده اند و این ممکن است باعث شود جذب گروهای و مختلف مردم برای این جریان مشکل شود.
نتایج دور اول انتخابات ریاست جمهوری شگفتی های زیادی را با خود به همراه داشته که مهم ترین آنها میزان بالای آراء شفیق بود. بالا آمدن شفیق همچنین به خاطر آراء قبطی ها بود که 10% طرفداران او را تشکیل میدهند و او را آخرین پناهگاه علیه اخوان المسلمین میدانند و اینها غیر از آراء طرفداران مبارک و بقایای نظام سابق و صوفی ها است که از روی کار آمدن اخوان المسلمین و خانواده های نظامی در هراسند.
اخوان المسلمین بر خلاف موفقیت و اشغال اولین جایگاه توسط نامزد آنها، نیمی از آراء سابق خود در انتخابات شورای مردمی را به دست آورده اند و این نشان دهنده کاهش محبوبیت آنها است. برخی ها نیز در مصر علیه اسلامگراها رای میدهند به این دلیل که آنها با وجود داشتن افراد زیاد در پارلمان در ایجاد تغییرات حقیقی ناتوان بوده اند و برخی ها هم به خاطر قدرت خواهی اخوان و طرد دیگران به این گروه پشت کرده اند. و مرسی مجبور است فقط روی آراء پایگاه سنتی اخوان المسلمین حساب کند.